logo

Disney Plakater

Minimalistisk Plakat

Det minimalistiske og det symmetriske har altid inspireret mig, derfor valgte jeg at Redesigne 2 animationsfilm fra min barndom, til noget mere moderne. Som man kan se på de 2 plakater, er alle figurer opsat af trekants elementer. Alle linjer er i symmetri med hinanden, og dog er der nok figurer til at beskrive hvilke Disney figurer der er visuelt repræsenteret.

dumbo lion
udgave1 udgave2

Grafisk Selvportræt

Adobe Illustrator

I en workshop vi havde på uddannelsen, lærte vi om de basale funktioner i Adobe Illustrator, dog havde jeg 3 års erfaring med programmet i forvejen. Opgaven gik ud på at på at lave et grafisk portræt af os selv, ud fra et billede. Jeg havde ekstra tid pga. jeg sprang over indtroduktions opgaverne hvor man skulle lave linjer, og lavede 2 forskellige design muligheder til et grafisk portræt af mig selv.

Fantasi dyr

Adobe Photoshop

I en workshop vi havde på skolen i introduktionsugen, lærte vi om de basale funktioner i Adobe Photoshop. For mit vedkommende, har jeg ingen problemer med Adobe Photoshop, da jeg har eksperimenteret med programmet siden min første computer tilbage i 2011.

girafugl kattegøje
minecraft

Projekt: Christiansfeld Centret

Minecraft Concept

Christiansfeld Centret er kommet på UNESCO verdensarvslisten, det har så været med til at trække flere turister til området. Men de har et mindre problem de gerne vil have løst, de trækker simpelthen ikke nok unge og børnefamilier til byen. Derfor har UCL Odense kontaktet Christiansfeld Centret, for at tilbyde hjælp til en teknologisk interaktiv prototype skabt af en gruppe studerende. Grunden til ønsket om en teknologisk interaktiv løsning, er for at få skabt nysgerrighed ved den nye generation unge.

Jeg var i en gruppe med 3 unge fyre, som udviklede en funktionel prototype til Christiansfeld Centret. Prototypen var et 1:1 skala af Christiansfeld "centrum" i forhold til spillet, puttet ind i minecraft ved hjælp af Danmarks kortforsyning. I minecraft spillet kommer man på en tur rundt i byen, til de vigtigste steder som Christiansfeld Centret repræsenterer over for UNESCO Verdensarvslisten.

Projekt: Lightroom

Adobe Lightroom

Dette var en workshop, hvor jeg var sammen med 2 andre elever var lærer. Vi underviste de andre i forskellige typer af photo shooting. Jeg underviste i Product & Portræt shoot, og hvordan man kunne anvende lyset og de forskellige vinkler til at fremhæve forskellige områder. Resten af tiden skulle vi arbejde med Adobe Lightroom, og anvende programmets funktioner til at gøre billedet bedre.

joachim

Magasin Manipulering

Adobe Photoshop

I en workshop vi havde i uddannelsens forløb, fik til opgave at skulle manipulere og Redesign en forside fra et magasin.

Det første billede der kan ses, er "før" billedet, som jeg skulle rekonstruere så godt som overhovedet muligt.

Billedet nedenfor, er forsiden jeg har konstrueret så godt som overhovedet muligt så det lignede den originale.

Logo Eksempler

Hvad står mit Brand for?

Her kan der ses eksempler, på udviklingen af logo designs, til mit brand som jeg siden starten af uddannelsen har eksperimenteret med. Hver eneste gang jeg havde lavet et nyt logo, kom jeg altid på et nyt design, da der altid var noget at sætte en finger på.

blyant logosort logo3 logo5 logo4